Антре

 

Антрето - това е входът към Вашия дом, към Вашето съкровено пространство. В него посрещате и изпращате гостите, преминаващи прага на жилището Ви. То оставя първото, но най-важно впечатление.

Най-често входът към едно жилище не е голямо, а в него искаме да поместим един куп неща - мебели, палта, шапки, чадъри, обувки. Въпросът е как да съберем всичките ни вещи, които са толкова важни за нас? Отговорът е много прост - ние ще ви предложим портманта, закачалки и шкафове за обувки, които са надеждни и компактни - в тях може да съхраните всичко, което досега не сте знаели къде да поместите и проблемът е решен.

На хората, които са случили на просторни антрета, можем да представим разнообразие от изчистени и функционални гардероби с различни вътрешни разпределения според индивидуалните потребности. Важно е антрето не само да изглежда добре, но и да бъде максимално удобно. Именно комбинацията от добър естестичен вид и комфорт е най-доброто решение за всеки един клиент, а екипът ни може да го превърне в реалност чрез индивидуален проект за антре по поръчка.

Когато създаваме обзавеждането за едно антре се спираме на два фактора - естетика и ергономичност на мебелите. Когато имаме изчистени линии, комбинирани с едноцветни стени, това разширява визуално пространството. Ао имате голяма площ, трябва да се спрете на по-малки закачалки или пък една по-голяма. Ако каните в дома си много гости, ще осъзнаете плюсът на това да имате повече място. Ако пък антрето Ви е по-малко, тогава малките шкафове и големите огледала са за Вас - те ще увеличат пространството.

Цветът, който ще изберете, е лично ваш избор. Разполагаме с разнообразие от цветове, но ако антрето Ви е малко, препоръчваме светлите нюанси - те са свежи и внасят лекота и простор. Важно е да има баланс в помещението, а това става чрез избягване на ярки и крещящи тонове. Друг способ за разширяване на пространството - това са гланцовите повърхности на обзавеждането. Материалите, с които работим, се отличават с качество и устойчивост.