Детски стаи


Детската стая е многофункционална стая - тя е едновременно спалня, гардеробна, кабинет, гостна и място за игри. Обзавеждането в нея трябва да обхваща всички тези дейности в себе си, така е детето Ви да разполага с всичко необходимо и едновременно с това в помещението да остане свободно пространство.

Детската стая винаги е в синхрон с детето и неговите нужди. Децата са активни - те са в плен на игрите и движението. Това е и причината да ви предложим мебели, които се отличават с подвижност, лекота, здравина и най-важното - сигурност. Най-подходящи за децата са ниските модули, които са лесно достъпни за тях. Може да избирате и от мебели по поръчка, които да спомогнат за развитието на вашето дете - за неговото въображение и начин на мислене, така че то да се превърне в една добре изградена личност, която умее да гледа на света в мащаб.

Стаята на по-големите деца обаче е различна. При нея главна роля има пространството, отредено за учене. За учениците е важно да притежават едно комфортно бюро с компютър, ергономичен стол, шкафове и етажерки, където да разпредели многобройните му вещи. Естествено освен да учи, детето трябва и да се забавлява. За това също толкова важно значение има и един добре подбран кът за забавление.

В случай, че сте родители на повече от две деца, а не разполагате с отделно помещение за всяко едно от тях, ние можем да Ви дадем идеи за креативно компактно обзавеждане като например легло на два етажа или двуместно бюро.

Ако желаете да спестите от бюджета си, може да помислите за модулно обзавеждане за детска стая. По този начин с минаването на годините Вие лесно може да заменяте мебелите, които вече не са Ви необходими с други.

Да обзаведеш една детска стая не е лесно, но при нас това става чрез опита, желанието и любовта, която бихме искали да дарите на Вашите деца.