Дневни

Дневната - това е помещението, което е символ на вашата същност и натура, израз на личната Ви душевност и индивидуалност. 

Желанието за създаването на едно по-свободно и просторно място, където да общувате с най-близките Ви хора и да прекарвате съкровени мигове с тях, доведе до сливането на кухнята и дневната в едно - до превръщането ѝ в най-важното място за един модерен дом. Тук Вие се пренасяте в своя собствен свят, където забравяте за ежедневието си и преоткривате себе си. Това е помещението, носещо необикновено обаяние и комфорт.

При проектирането на една дневна целта ни е създаването на едно постепенно преливащо се пространство, което да бъде елегантно и въплъщаващо Вашия дух и натура. Избирайки корпусна и мека мебел важно е да се ръководите от собствените си представи и вкус, защото дневната е израз на същността на нейния собственик. Именно тогава оживява магията на един истински дом.

Изборът на вашите бъдещи мебели зависи от личния ви вкус. При обзавеждането на една всекидневна може дадете глас на въображението ви, съчетавайки всякакви стилове нюанси и материали. Ако обичате събиранията и често каните гости, насочете се към топлите цветове - те са подходящи за създаването на атмосфера на задушевни разговори и неповторими моменти с най-близките хора. Мебелите от масив или имитиращи дърво, ще ви осигурят уют и топлина, а модерните елементи са подходящи за любителите на всичо модерно.

 Експертите ни по интериорен дизайн съветват всекидневната да бъде разделена на две части: едната обагрена в ярки и жизнерадостни нюанси, а другата - в студени цветове. По този начин трапезарията Ви ще бъде цветна, а мястото за релакс - предразполагащо към спокойствие и почивка. За създаването на един неповторим интериор, израз на собствената ви индивидуалност, изберете и ацент, който да привлича погледите на вашите гости - това може да бъде дивана или камината. Те ще създадат една единна визия в обзавеждането на дневната.

Възможностите, които предлагаме, ще станат част от цялостната концепция за жилището ви и ще внесат уникалност и комфорт. Най-важната ни цел да въплътим индивидуалността и характера на собственика в интериора на неговото жилище. По тази причина във всеки проект за дневна ние използваме нашия дългогодишен опит, модерни технологии и се стремим да бъдем толкова креативни, че идеите ни да се отразяват във всеки един елемент от интериора на нашите клиенти.