Кухни

Aко някога кухнята  беше мястото, където просто приготвяме ястията за нашата трапеза, то времената се промениха и тя се превърна в притегателна точка в нашето жилище.

Кухнята - това е помещението, където ние не просто се храним, а посрещаме и общуваме с нашите гости, отдаваме се на релакс след уморителен работен ден.

Според модерните интериорни тенденции кухнята е продължение на дневната. Любимото за всички ни помещение се отличава най-вече със своята собствена индивидуалност или пък с елегантен акцент, който е подбран в съответствие с останалите мебели. Това е и причината кухнята да има изключително важно значение за цялостната визия на нашия дом, а ако се спрете на кухня по поръчка при нас - това ще направи вашия избор успешен и лишен от излишни нерви.

Като за начало трябва да решите как искате вашите кухненски модули да бъдат систематизирани,  така че да може помещението да бъде практично и функционално в най-голяма степен. Често това включва подробен анализ на помещението, където ще бъде разположена кухнята.

 Практиката на нашите експерти по интериорен дизайн, съгласувани с артистичния им нюх на хора на изкуството и знанията им в сферата на обзавеждането, са най-добрият помощник за намирането на правилното за Вас решение, дори и помещението ви да се отличава с нестандартни особености. Ние ще направим за вас кухнята, за която мечтаете - тази, която е намерила съкровено място във вашето съзнание и която чака да  ѝ бъде вдъхнат живот.

 

Следва избирането на стила на вашата кухня. Ако тя е свързана с дневната, необходимо е да е в хармония с останалото обзавеждане или пък да бъде акцент, който ще се забелязва или кореспондира с останалия интериор. Трите стила при дизайна на кухни са Класическия, който прилича на кухните на нашите баби и носи духа и носталгията по миналите времена, Минималистичния стил, който е практичен, изчистен и строг, и Модерния, който е своенравен, различен и  обагрен в ярки нюанси.

Третият етап е свързан с материалите за изработване на вашата кухня по поръчка - те могат да бъдат ПДЧ, МДФ, масивна дървесина. Изборът на материал зависи от вашия вкус и възможности. Нашият съвет е да изберете качествени материали с висока износооустойчивост, които отговарят на европейските стандарти. Можете да избирате от разнообразие на цветове, структури и фурнири, които ще превърнат кухнята Ви в неповторимо място.

Ако искате икономична кухня, която ще спести част от разходите Ви, може да се въздържите от екстри като колонна подсветка колонна подсветка или осветление тип лунички, стъкла на вратите на шкафчетата, бленда над шкафчетата и други декоративни украси. От други елементи обаче няма как да се откажете. Важно е да отдадете значение на механизмите и аксесоарите като дръжките на шкафчетата, а качественият мебелен обков е гаранция за функционалността на бъдещата Ви кухня.