Спални

Дизайнът на спалнята - това е един от най-важните елементи в обзавеждането на едно жилище. Спалнята е най-съкровеното помещение в дома -  неговата душа и сърце.

Именно това е и причината внимателно да подбираме мебелите за нашата спалня. Те трябва да предразполагат към почивка от изморителното ни ежедневие - да ни носят уют, комфорт и сигурност. Ние ще създадем за вас удобно и практично интериорно обзавеждане за спални, така че да се чувствате максимално уютно във вашата спалня.

За да може обзавеждането да бъде максимално хармонично, ние ще ви представим голямо разнообразие от серийни спални по поръчка, които включват легло, гардероб, нощни шкафчета, а при някои модели и скрин и тоалетка. Визиите, които предлагаме, са различни и Вие имате възможноста да се спрете на тази, която най-добре олицетворява Вашата личност.

В случай, че сте романтична натура, на вашата индивидуалност ще пасне класическа спалня в стил Прованс или Тоскана. Това са мебели в класически стил, изпълнени от светъл масив, в много случаи с ефект на състарена дървесина. Мебелите са очарователни с орнаментирани табли на леглото и елегантни крачета, гардеробът и шкафчетата са декорирани с орнаменти. Класическите спални в по-тъмни нюанси са перфектният избор за ценителите на стила на английския дом. Стиловете минимализъм и модернистичен са за любителите на изчистения дизайн в обзавеждането. Ако не притежавате просторна спалня, съветът ни е  да комбинирате минимум мебели с  максимална практичност и модерни аксесоари.

Не е нужно дизайнът при спалното обзавеждане да бъде рамкиран в стадартни норми, той трябва да бъде в съответствие с вашите предпочитания и усещания за красива и уютна визия.

Основно значение в обзавеждането има леглото. Вие решавате дали да бъде единично или двойно в зависимост от потребностите Ви.  Матракът обаче има огромно значение, тъй като той ще ви осигури пълноценна почивка. Ние можем да ви предложим разнообразие от латексови матраци, които са с доказано българско качество.

Друг важен елемент в спалното помещение - това е гардеорбът. Той трябва да бъде в хармония с останалите мебели, да не заема прекалено много място и да има вътрешно разпределение в съответтвие с вашите нужди. Ако стаята не е голяма, по-добре е да се насочите към гардероб с плъзгащи се огледални врати, защото те разширяват визуално пространството.